Kolay Web Sitesine Sahip Olma Yolu: WordPress

WordPress web tasarım, açık kaynaklar ile lisanslama yapan, PHP dili ile yazılmış olan içerik yönetim sistemi üzerinde gerçekleştirilen tasarımları ifade etmektedir. Web sitenizin tasarımını bu site üzerinden gerçekleştirdikten sonra yapacağınız değişimleri yine bu sistem üzerinden gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Burada bulunan çoğu tema ücretsiz bir şekilde web sitesi kurucularına sunulmaktadır. Bazı profesyonel temaların kullanılması durumunda ise web tasarımcılar, ücret talep etmektedir.

WordPress üzerinde web tasarım işlemlerini tamamlamak oldukça kolaydır. Hazır içeriklerden birini seçerek sitenize uygulayabilir, size özgü olarak üretilen yönetici panelinden ihtiyaç duyduğunuz an değişik tasarımlara imza atabilirsiniz. Yönetici paneli üzerinden web sitenize sayfa yöneticisi atayabilir, gerekli duyduğunuz tasarlama işlemlerini bu panel üzerinden yürütebilirsiniz.

WordPress Web Tasarımcı Teması

WordPress web tasarımcı teması açısından oldukça şanslı bir platformdur. Bu platformda genellikle profesyonel kişiler web tasarım faaliyetleri ile uğraşmakta, gerçekleştirmiş oldukları bu tasarımların kullanılabilmesi adına makul bir ücret talep etmektedirler.

Web sitenizin kuruluş esnasında biraz da olsa profesyonel gözükmesini istiyorsanız bu tasarımlardan yararlanarak web sitenizi farklı gibi gösterebilirsiniz. Tasarımı gerçekleştiren kişinin profesyonel olması web sitenizin açılış hızına, içeriklerinin hızlı görüntülenmesine, siteye optimize edilmiş eklentilere varana kadar birçok unsur üzerinde etkili olduğunu unutmayın. Bu nedenle amatör kişilerin hazırlamış oldukları temalardan uzak kalarak kendi web sitenize ufak da olsa profesyonel bir hava katabilirsiniz.

WordPress Web Tasarım Teması Nasıl Hazırlanır?

WordPress web tasarım teması hazırlamak istiyorsanız sisteme üye olarak size sunulan araçları kullanabilirsiniz. Bu araçları kullanarak az da olsa kendinize özgü bir web sitesi tasarımı gerçekleştirebilme şansına erişirsiniz.

Gerçekleştirdiğiniz tasarımların profesyonel bir çerçeve kazanmasını istiyorsanız bunu hazır kodlar kullanarak yapmamalı, kesinlikle kendi ürettiğiniz kodların web sitesi ile uyumlu hale gelmesine katkıda bulunmalısınız. Gerçekleştirdiğiniz tasarımların özgün olması halinde bu tasarımlar üzerinden para kazanabilmeniz de mümkün hale gelmektedir. WordPressin sunmuş olduğu araçların ötesinde kendinize farklı  tasarım araçları bularak profesyonel tasarımlarınızı bu programlar ile birlikte hayata geçirmeniz önerilmektedir. WordPresste gerçekleştireceğiniz tasarımların tamamen size özgü olması durumunda daha fazla kişinin dikkatini çekebilir, daha farklı web siteleri oluşturabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*