Mobil Uyumlu Web Tasarım

Mobil uyumlu web tasarım önemi gün geçtikçe artıyor çünkü artık insanlar telefonlarıyla daha fazla vakit geçirip, daha fazla çevrimiçi kalmaya başlıyor. Hal böyle olunca sitenizin tasarımı mobil uyumlu değilse binlerce kullanıcı kaybediyorsunuz demektir. Bu yüzden web tasarım yaptıracağınız zaman yaptıracağınız tasarımın mobil uyumlu olması büyük önem taşıyor.

mobil-uyumlu-tasarim.jpg

Aynı zamanda tasarım telefonda kullanılan tüm tarayıcılarla da uyumlu olmak zorunda. Safari, Samsung internet, Chrome, Opera vb. tarayıcılarda hiçbir sorun çıkartmadan çalışmak zorundadır çünkü kullanıcı dağılımlarının çoğunluğu bu tarayıcılar üzerindedir. Siteye giren kullanıcı web tasarımdan tam olarak verim almak zorundadır. Verim aldığı zaman kullanıcının sizinle olan etkileşimi artar. Önemli kriterlere göre düzenlenmiş, mobil uyumlu web tasarımınız size fazlasıyla kar getirir.

Mobil Uyumlu Web Tasarımın Önemi

Mobil uyumlu web tasarım birçok açıdan sizlere avantaj sağlar. Mobil uyumlu tasarımları sadece telefon olarak düşünmeyin tabletlerde de mükemmel bir sonuç vermek zorundadır. Bu sayede tam olarak bir mobil uyumlu web tasarıma sahip olmuş olursunuz. Sitenizi ziyaret eden kullanıcılar mobil gezinme yaparak ürünlerinize, hizmetlerinize kolaylıkla ulaşmalıdır. Tasarım karmaşık bir yapıda olursa kullanıcıların gözü korkup çıkacaktır. Bu da size zarar getirecektir bu yüzden tasarım da mobil düzen ve mobil etkileşimin artırılması için çalışmalar yapılmalıdır. Yapılacak olan tasarım ne kadar başarılıysa o kadar fazla kar kazandıracak, müşterilerinizi o kadar memnun edecektir.

mobil-uyumlu-web-tasarım.jpg

Mobil Uyumlu Web Tasarımın Faydaları

Mobil uyumlu web tasarımın faydaları saymakla bitmez. Biz daha kolay anlaşılması için tüm avantajları sizin için maddeler halinde anlatmanın daha iyi sonuç vereceğini düşündük. Dilerseniz maddelerimize geçelim.

 

  • Mobil uyumlu web tasarım sayesinde web siteniz tüm telefonlardan rahatlıkla ziyaret edilir ve aksiyon alma oranınız artar.
  • Müşterileriniz daha kolay bir şekilde ürün ve hizmetlerinizi satın alabilirler.
  • Hızlı yapısı sayesinde müşterileriniz vakit kaybetmez. Devir artık hız devri bu dönemde olmazsa olmazlardandır.
  • Müşterilerinize güvenli alışveriş imkanı sağlar. Daha güvenilir bir görünüm sunarsınız.
  • Google dostu olursunuz bu sayede aramalarda daha üst sıralarda yer alır ve daha çok kullanıcıya ulaşarak ürünlerinizi daha fazla kişiye pazarlarsınız.

1 yorum

  1. Mobil uyumsuz olan web sitemi bu yazınızı okuduktan sonra mobil uyumlu hale gelecek şekilde tekrardan tasarladım. Bu konu hakkında bizleri bilinçlendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*