Profesyonel Web Sitesi Fiyatları Ortalaması Nedir?

Profesyonel bir derecede web tasarımı yapmak 2500 ila 2500 TL arası değişmektedir. Web sitesinde yapılacak olan boyut, düzeyi, içerik ve işlevsellik gibi özellikler fiyata dahil olabilir. Yapılacak olan web sitesine ne kadar bir bütçe ayıracağınızda önemlidir.

Profesyonel Web Sitesine Ne Kadar Bütçe Ayırmalısınız?

Büyük firmalar için tanıtım sitesi 2500 ile 25000 TL arası bir fiyat ile karşılaşmanız mümkün olabilir. Çünkü özgün tasarım ve yazılımın alt yapısı sizlerin isteğine uygun olarak fiyat çıkarmaktadırlar.

Web Sitesi Fiyatları Neye Göre Belirlenir

1- Statik Web Sitesi: Eğer ki web sitenizi 1 kere yapıldıktan sonra daha güncelleme olmayacaksa örnek verirsek blog bölümü olmayacaksa resimler ve videolar eklemesi yapılmayacaksa statik web sitesi sizlerin ihtiyacınızı karşılayabilir.

2- Dinamik Web Sitesi: Web sitenizi güncel tutmak ve yönetim paneline ihityacınız var ise dinamik web sitesini kullanabilirsiniz.

Belirttiğimiz bu 2 konuda web site fiyatlarına etki etmektedir. Statik web sitesi hızlı çalışan ağır kodlamalar olmayan bir web sitesidir. Bunun için dinamik web sitesine göre fiyatı daha ucuz olabilir.

Web Site Fiyatını Etkileyen Faktörler Nelerdir

Web sitenizin dinamik yani içerik yönetim paneli içeriisne istediğimiz entegrasyonları ve modülleri ekleyecebiliriz. Örnek vermek gerekirse bir web siteniz var ve kullanıcıların istediklerini filtreleme sayesinde hızlı bir şekilde yapılmasını istiyorsunuz. Bunun için web site yapılırken bütçe ayıklaması yapmanız mümkündür. Online sorgulama üyelik gibi işleri talep ettirdiğiniz zaman tabikiside web sitenizin fiyatıda artacaktır. Yani anlayacağınız üzere web site fiyatları kesinlikle sabit kalmamaktadır. Müşterilerin ihtiyacına ve eksikliklerine göre değişiklik gösterebilir.

Eğer ki web sitesi tasarımı fiyatları 250 300 TL tutar dediğinde ordan uzaklaşmanız gerekmektedir. O web sitesini arattığınızda internet arama motorlarında bulamayabilirsiniz. Bunun için ucuzundan bir web sitesi arayışlarına girmemelisiniz. Yapacağınız web sitesinin kaliteli, hızlı ve kullanıcıya karşı güven vermesi gerekmektedir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*