SEO İle İtibar Artışı

Arama motoru optimizasyonu manasına gelen SEO sitelerin arama motorlarında tarafından üst sıralara çıkmasını sağlamakla görevli bir yazılımdır. Bir sitenin üst sıralara çıkmasını sağlamak için türlü çalışma yöntemleri vardır. Bu çalışma yöntemlerini alanında uzman kişilere yaptırırsak olumlu yönde birtakım sonuçlar alabiliriz.

SEO çalışması yapılırken ilk olarak sitenin çalışmaya başlanmadan önceki sıralamasının raporları alınmalıdır. Aynı zamanda sitede kontrol listesi de oluşturulmalıdır. Bu liste neyin doğru neyin yanlış olduğunu not etmek için oluşturulmaktadır. Bu liste yardımıyla araştırmalar yapılarak başarılı sonuçlar alınabilir.

seo-calismasi.jpg

SEO Neden Önemlidir?

Bir web sitesi yaparken atlanılmaması gereken durumların başında sitenin SEO uyumlu olup olmadığı gibi birtakım hususlar geliyor. Bu hususlara uyulmadığı taktirde olumlu yönde sonuçlar almanız zorlaşacaktır. Olumlu sonuçlar almamanızın başlıca nedeni siteye düzensiz olarak eklenen yazılardır. Bu siteye eklenecek olarak içeriklerin bir düzen olmadan eklenmeyip aynı zamanda doğru içeriklerin girilmemesi sitenin alt sıralara çakılmasına neden olacaktır.

Yeni yapılan sitenin arama motorları tarafından görülmemesinin başlıca sebebi yukarıda da belirttiğimiz gibi düzensiz olarak eklenen yazılar aynı zamanda kopya içeriklerdir. Bu kopya içerikler sitenin geç indeks almasına hatta hiç indekslenmemesine sebebiyet verebilmektedir.

seo-ile-itibar-

SEO Neden Gereklidir?

Günümüzde internetin bir hayli artış göstermesiyle internet üzerinden satışlarda büyük oranda artış yaşanmıştır. Bu artışın farkına varan firmalar bu sektöre yönelmiştir buda beraberinde rekabeti getirmiştir. Bu rekabetten galip ayrılmak isteyen firmalar sitelerine aynı zamanda SEO çalışması yaparak da üst sıralara çıkmayı amaçlamıştır. Bu amaç doğrultusunda aşağıda bulanan maddelerden yararlanabilirsiniz.

-Trafiğinizi arttırarak daha çok ziyaretçiye ev sahipliği yapmak.
-Trafiği artan siteden yüksek oranda geri dönüşler almak.
-Firmanızın marka değerini arttırmak.
-Kullanıcılara güven vermek.
-Ucuz maliyetli reklam yaparak performanslarda artış göstermek.

SEO hizmetine daha çok yeni web sitesi açmış ve yüksek oranda trafik bekleyen firma sahipleri ihtiyaç duymaktadır. Bu firma sahipleri aldıkları bu hizmet doğrultusunda kendilerini sektörde hızla tanıtma fırsatı bulup müşteri potansiyelini arttırabilir. Müşterilerin artışının yanı sıra firmanızın marka bilinirliği ve prestijinin artması da SEO’nun getirilerindendir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*