Başkent Ankara Web Tasarim Ajansı ile Hedef Kitlenize Erken Ulaşın!

Ankara web tasarim ajansları arasından tercih yapmak mı istiyorsanız? O zaman bunun için yapmanız gereken birkaç araştırma seçeneğidir. Eğer hazırda bir siteniz yok ise yeniden bir site hazırlatmak ve istediğiniz tasarıma ulaşmak için arayış içerisine girebilirsiniz. Ancak, halihazırda bir web siteniz varsa ve bu sitenin güncel ya da kaliteli olduğundan emin değilseniz, bu konu ile ilgili uzman bir tasarımcıyla görüşmeniz gerekecektir. Peki, bir web sitesinin güncel ve kaliteli olduğunu nasıl anlayabilirsiniz? Aslında oldukça basit birkaç özelliğe dikkat edilmesi ile kolayca anlaşılabilir bir durumdur. Web sitenizin HTML kodlamasının eskimesi, bunun beraberinde küçük ve okuması zor bir web sayfası sunacaktır. Hedef kitlenizin ziyaretleri aşamasında bu tarz bir durum ile karşılaşması sonucunda da çoğunlukla web adresinizden hızla uzaklaşacaktır. Web sitenizin güncelliğini ve sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlamak için dikkat edilmesi gereken birkaç adım vardır. Bunlar;

  1. Web Tasarımınızdaki Kodlamanın Güncelliği: İnternet sayfalarınızın kodlamalarının eski olup olmadığı ile ilgili kodlama hatalarını kontrol ettiriniz. Karşınıza çıkabilecek hata mesajları, tamamen sorunlu bir web siteniz olduğunu göstermese de kodlamalarının güncel olmadığını göstermektedir. Ankara’da web tasarım hizmeti ile görüşerek bu konuda yardım alabilirsiniz.
  2. Web Sitenizi Farklı Tarayıcılardan Kontrol Edin: Son yıllarda en çok kullanılan tarayıcılarda web sitenizi kontrol ediniz. Bazı tarayıcılar üzerinden görüntüleme başarılıyken, bazılarında başarılı olmayabilir. Örneğin, Google Chrome, Yandex, Mozilla Firefox gibi.
  3. Web Sayfalarını Farklı Cihazlarda Deneyin: Web adresinizi, bilgisayar, tablet ve mobil cihazlar üzerinden de ziyaret ederek görüntü kalitesini kontrol ediniz. Gördüklerinizden eğer memnun değilseniz bununla ilgili yardım alabilir, ya da tekrar tasarımını yaptırabilirsiniz.
  4. Web Siteniz Flash Kodlama İçeriyor mu? : Flash kodlaması yapılan web siteleri, Apple ürünlerinde görüntülenemediği için bazı sitelerin hatalı olduğu düşünülüyor. Bilgisayar üzerinden baktığınızda fare ile sağ tuş yaparak çıkan alanda Adobe Flash Player yazısı görebilirsiniz. Buradaki adımlara dikkat ettiğinizde web tasarımınızın ne kadar güncel olduğu ya da kaliteli olduğu ile ilgili bilgi edinebilirsiniz. Ankara web tasarım kursu bu alanda yenilemeler yaparak sizlere yardımcı olmaktadır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*