Kendi Kendine Web Sitesi Hazırlama Yolları

Kendi başınıza hızlı ve kolay bir şekilde ücretsiz bir şekilde web sitesi oluşturmak birkaç yol bulunmaktadır. Bunların hepsi de bilgisayar ekranlarına modern bir görünüm sağlamaktadır. Yani tüm ekran boyutları için ayarlanmaktadır. (tablet, mobil ve bilgisayar)
WİX
Wix 180 ülkede 100 milyondan fazla kullanıcı bulunmaktadır. Dünyanın en çok bilinen site kurma programları arasında girmektedir. Web sitesinin temel hali ücretsiz olup ücretli paketler ile yğkseltme şansınız bulunmaktadır. Randövi sistemi ile web sitenizi ziyaret eden internet kullanıcıları ile sohbet edebilirsiniz. Wix’ in ücretsiz site yapımında Wix ile oluşturulduğunu gösteren bir çift reklam bulunmaktadır. Bunların biri alt diğeri ise üst kısımdadır.


Jimdo
Jimdo, Türkiye de bazı kullanıcılara sahip olan Alman şirketidir. Web sitesi yapma programı Türkçe değildir fakat İngilizce ve ya Almancayı seçebilirsiniz. Ariyetten sayfanın alt kısmında Jimdo reklamı olacaktır. Reklamlar olmadan ücretsiz bir şekilde web tasarım kurma seçeneği genelde bulunmamaktadır. Jimdo’ nun Android ve İOS için bir mobil uygulaması bulunmaktadır. Metni düzenleme, fotoğraf ekleme, ve blog gönderileri yazmanıza olanak tanımaktadır.
Weebly
Weebly’ de özellikle sade ve şık bir stil bulunmaktadır. Amerikan şirketi olup Türkçe olarak da mevcut konumdadır. Sizlerin seçimi yapabileceğiniz web sitesi şablonları mevcuttur. Kısaca anlatmak gerekirse modacı, sanatçı ya da buna benzer şekilde işlerle uğraşıyorsanız Weebly sizlerin tercihi olabilir. Sitenizde sayfanın alt kısmında Weebly reklamı olacaktır. Ücretli paketleri satın alırsanız ki eğer Weebly ilk 2 yıl boyunca ücretsiz alanlarda sunmaktadır. Kendinize ait alan adınız varsa Weebly’ e bağlayabilirsiniz. Ücretsiz siteniz olsa bile cep telofonuza gelen sms ile doğrulama yapmanız gerekmektedir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*