Web Tasarım Özel Yazılım Ne Demektir?

Özel yazılıım ne demektir diyorsanız, özel yazılım kendinize özgün yani kendinizin tasarladığı ve size özgün olup hiçbiryerinin alıntı olmadığı anlamına gelmektir. Kendi isteğinize göre yapılan web siteniz tamamen size özgün olacaktır. İçerikleri, renkleri ve birçok seçeneklerini siz belirleyeceksiniz. Bu sayede size özel tasarlanmış bir web sitesi olacaktır. Tabiki bunları güzel ve düzenli bir şekilde yapmak için belirli bir kalitede ve başarılı işlere imza atmış firmalarla çalışmanız çok daha iyi olacaktır. Seçmiş olduğunuz firmanın kaliteli ve işinde bir profesyonel olmuş kalitede ise o firmayı tercih edebilirsiniz. Çalıştığınız firma size her türlü desteği sağlaması gerekmektedir. Olası bir durumda size ne konuda olursa olsun destek vermesi gerekmektedir. Sitenizin sizin açınızdan ve müşterileriniz açısından kullanışlı olması gerekmektedir. Bundan dolayı çalışacağınız firmanın köklü bir firma olmasına özen gösteriniz.

Bunun yanı sıra web sitenizi seo desteği ve reklamları ile de ilerlete bilirsiniz bu sizin yükselişinize faydalı olacaktır. Web sitenizde bir blog kısmı olmasını isteyiniz ve bu blog kısmından müşterilerinize ve ziyaretçilerinize ürünleriniz ile alakalı veya meslek dalınız ile alakalı makaleler yayınlayınız. Bu sayede hem siteniz ilerleyecek arama motorlarında kendini gösterecek ve firmanıza binevi reklam da olmuş olacak denebilir. Bu sizi hem yükseltecek hemde müşteri artışına faydası olacaktır.

Web Sitem Nasıl Olmalı?

Günümüzde artık insanlar çoğu araştırmayı veya alışverişi internetten yapmayı cazip görüyor.  Bundan dolayı web siteleri her anlamda kullanışlı ve tasarımı düzgün olmalıdır. Sitenizin teması, içerikleri, renk uyumu veya kullanışı herşey sandığınızdan daha önemlidir. Örneğin rast gele bir siteye girdiniz ve alışveriş yapacaksınız fakat site o kadar karmaşık ve anlamsız ki hiçbirşey anlamıyorsunuz ve bu siteden çıkma ihtimaliniz olduğunca yüksek olur. Siteden hiçbirşey anlamadıktan ve alışveriş yapamadıktan sonra neden durasınız ki. Bundan dolayı siteniz hem müşterilerinizin kolaylıkla kullanabileceği ve görsel açısından da kendine çekmesi gerekmektedir. Siteniz seo’ya uyumlu olmalıdır bu takdirde seo desteği alarak daha kullanışlı ve kaliteli bir siteye sahip olursunuz. .

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*