Web Tasarım Örnekleri Sitesi

Farklı kategorilerde binlerce web tasarım örnekleri sitesi bulunmaktadır. Bu örnekler, firmalar tarafından tercih edilebilecek web sitelerinin nasıl olması gerektiği ile ilgilidir. Her bir platform için farklı farklı kategorileşen iş kolları ile gruplandırmalar halinde bölümler kolayca incelenebilir. Tasarımların hepsi, alanında profesyonel tasarımcılar ve ajanslar tarafından yapılmaktadır. Genellikle bütçelerde farklılık olmasının aksine beklenenin altında düşük ücretlerde siteler bulunmaktadır. Ancak, tasarımların yalnızca size ait olmasını ve özgün bir şekilde hazırlanmasını istemeniz halinde fiyat yükselişe geçecektir. Tasarımları satın almakla birlikte işlemler bitmeyeceği için devamında da tasarımların içeriğinde ne gibi değişiklikler yapılacağına ve güncellemelere karar verilecektir.

Örnek Web Sitesi Konuları

Satın almak istediğiniz tasarımlarda, satın alma işleminizin ardından dikkat etmeniz gereken bazı özellikler bulunmaktadır. Bunlar, firma logolarını düzenleme, firma hakkındaki bilgileri hazırlama (tarihçe, çalışma kapasitesi, kurum bilgileri ve vizyon – misyon gibi), sunulan hizmet bilgiler, ne gibi ürünlerin satıldığı hakkında kılavuz ve katalog çeşitleri ya da fotoğraflar gibi teknik bilgiler, firmanızın daha önceden çalıştığı veya hizmet verdiği yerlerden referanslar, son olarak ise firmanızın adresi, konumu, resmi bilgileri gibi gerekli iletişim bilgilerine yer verilmesidir. Web tasarım örnekleri sitesi içerisinden satın alma işlemi gerçekleştirmek isteyenlerin, bu örnekleri ve sonrasında yapılacak işlemleri dikkate alarak hareket etmesi gerekmektedir. Her sektör için farklı bir tasarım ve farklı bir tasarım detayı bulunmaktadır.

Kişisel Web Sitesi Örnekleri

Kurumsal ya da kişisel fark etmeksizin her bir sitenin en önemli parçası ana sayfadır. Hedef kitlenin siteye ilk girdiğinde karşısına çıkan bu ana sayfa, tasarım sürecinde zorlu bir tanıtım kitapçığı haline gelebilir. Günümüz şartlarındaki internet gezginleri, tanıtımın bariz belli olduğu sitelerde ‘Hoş Geldiniz’ ya da ‘Merhaba’ gibi gereksiz girişlerden kaçınmaktadır. Bilgiye aç olan günümüz bireyleri, bilgilere daha hızlı ulaşabilmek için vakit kaybetmeyi sevmediğinden, ana sayfa bölümünde de ilk araştırma örneklerine kısaca yer verilmesi gerekmektedir. Ancak, yine de buralarda harekete geçirici mesajlar ekleyerek hedef kitlenin web tasarım örnekleri sitesi içerisindeki tercihlerinizde daha fazla vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. Örneğin, ‘’Hemen İndirin’’ , ‘’Hemen Alın’’ gibi yazılar kullanabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*